top of page
Cohésion Golfje3.png

Brigit Mulder - Poise Interiors

Een aantal maanden geleden ben ik gestart met het Cohésion for Creatives programma. Wat begon als een idee heb ik samen met Kirsten uitgewerkt naar een merk wat precies bij mij past! Elize heeft een geweldige branding voor mij gemaakt en ik heb een branding-shoot gehad waar Kirsten, Celine en Sanne allemaal aanwezig waren. Tijdens de shoot stelden zij mij allemaal ontzettend op mijn gemak en ik ben heel blij met het resultaat. Mede dankzij Kirsten heb ik het vertrouwen gekregen om mijn baan in loondienst op te zeggen en volledig te gaan werken als interieurstylist. Al met al kan ik het programma dus aan iedereen aanraden!Recente blogposts

Alles weergeven

Rosan Janssen - Mode- en interieurontwerper

We zijn nu ongeveer halverwege het programma en ik merk dat ik na elke sessie weer geïnspireerd wordt om een stap verder te zetten. Kirsten ziet verbanden die mij zelf niet zo snel zouden zijn opgeval

Liesbeth van Pelt- Dalen - Interieurontwerper

Eind maart ben ik bij Kirsten begonnen met de kick- off sessie. Ik volgde Cohésion Interiors al een tijdje op Instagram en was best een beetje jaloers dat Kirsten in zo’n korte tijd een succesvol bedr

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page