top of page
Cohésion Golfje3.png

Liesbeth van Pelt- Dalen - Interieurontwerper

Eind maart ben ik bij Kirsten begonnen met de kick- off sessie.


Ik volgde Cohésion Interiors al een tijdje op Instagram en was best een beetje jaloers dat Kirsten in zo’n korte tijd een succesvol bedrijf op had gezet. Ik wil dit zelf ook heel graag met m’n bedrijf maar ik kwam zelf niet verder totdat ik het bericht las van de kick -off sessie. Regelmatig kwam het bericht langs maar ik durfde de stap niet gelijk te zetten tot ik op een avond weer het berichtje las en Kirsten een privé bericht hebt gestuurd en gevraagd hebt wat de kick- off precies inhoud. Vervolgens hebben we telefonisch contact gehad wat ik als heel fijn ervaarde omdat ik echt alles kom vertellen over mezelf en over mijn bedrijf. Dit heeft bij mij de doorslag gegeven omdat we gelijk een klik hadden.


Eind maart was mijn eerste kick- off in de studio van Cohésion Interiors daar hebben we alles besproken wat o.a. mijn missie, visie, wie ik zelf ben en besproken hebben waar ik naartoe wil met mijn bedrijf. In 2 uur tijd stond er in grote lijnen alles op papier, ik was echt zo verbaast dat dit in zo’n korte tijd gelukt was! Vol enthousiasme ging ik naar huis en tijdens de terugreis kwamen er steeds meer ideeën boven borrelen die ik gelijk op schreef.


Het programma van de kick- off zit zo goed in elkaar en over alles is nagedacht. Persoonlijk vind ik dit zo fijn om elke week aan je bedrijf te werken zodat je aan het einde van de kick-off een goede basis voor je bedrijf hebt neergezet.


Het programma biedt heel veel zoals een fotoshoot met een persoonlijke stylist erbij en een grafisch ontwerper die je logo ontwerpt. Kirsten heeft overal aan gedacht tot in de kleinste details. Kirsten onderscheid zich in de huidige markt, waar heel veel wordt aangeboden maar waar ik elke keer m’n vraagtekens bij hebt.


Kirsten ik wil je alvast heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en ik zou het heel fijn vinden als er nog een vervolg programma gaat komen.


Heel veel succes met je succesvolle bedrijf en ik hoop dat je heel veel mensen gelukkig kunt maken met dit geweldige programma.


Liefs Liesbeth


Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn nu ongeveer halverwege het programma en ik merk dat ik na elke sessie weer geïnspireerd wordt om een stap verder te zetten. Kirsten ziet verbanden die mij zelf niet zo snel zouden zijn opgeval

bottom of page