top of page
DSC00667.jpg

Atelier Cohésion is de perfecte plek voor creatieve ondernemers, influencers en (personal) brands om unieke content te creëren voor jouw website en social kanalen.

Atelier Cohésion
DSC00760-2.jpg

Book & Create.

Voor creatieve ondernemers en (personal) brands is zichtbaarheid is belangrijker dan ooit, maar dit werkt alleen als je zichtbaar bent op een manier die bij jou past. 

Creëer unieke content (alleen, met jouw team, of samen met jouw favoriete fotograaf) voor jouw website en Instagram in Atelier Cohésion.

 

Denk aan een personal brandingshoot, stories, reels, het shooten van een nieuwe collectie and all things creative. 

Claim your spot and create content.

1 uur

€ 129

€99

2 uur

€ 199

€ 169

3 uur

€ 249

€ 199

Alle tarieven zijn exclusief BTW. 

Bedankt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken en de reservering definitief te maken. Let op! De reservering is pas definitief nadat je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Boeken
IMG_1980.jpg

Brandstyling
(optional)

Cohésion staat voor eenheid en eigenheid. Daarom is het mogelijk om Brandstyling optioneel bij te boeken.

Bepaal samen met de stylisten van Cohésion Interiors de perfecte styling voor jouw foto's. 


We bespreken van te voren welke kleuren accessoires het beste bij jouw huisstijl passen. Zo ben jij een zichtbaar op een manier die bij jou past en passen de foto's helemaal bij jouw merk.

Andere aanvullende mogelijkheden:

  • Voor de donkere dagen staat er een professionele studiolamp (Nanlite Forza 60B Bi-Color LED incl. softbox) en Caruba Curved Face Reflector Pro inclusief statief.

  • Heb je nog geen fotograaf? Werk samen met onze fotograaf Celine, van Studio CiCi.

  • Fashionstyling door een stylist.

  • Visagie & haar (op locatie).

Tarieven voor Brandstyling en andere aanvullende mogelijkheden zijn in overleg.

IMG_9856.jpg

Kirsten.

Atelier Cohésion is het hoofdkantoor van Cohésion Interiors, een Rotterdamse interieurontwerpstudio onder leiding van Kirsten Sparreboom.

''Atelier Cohésion is een magische plek. Zodra je binnenkomt begint je creativiteit te stromen. Dit wil ik met meer creatives delen, daarom is het mogelijk om unieke content te creëren in mijn atelier'' 

Kirsten heeft Atelier Cohésion ingericht met hoogwaardige interieurmerken, waar zij graag mee werkt in haar projecten. Denk hierbij aan Ligne Roset, Ferm Living en Detjer.

bottom of page