top of page
IMG_9856.jpg

Introductie work with us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit iaculis, dignissim torquent sollicitudin vulputate velit non augue, nunc curabitur nec pellentesque porttitor ridiculus eleifend. Eros cum eu facilisis tellus nisi sapien nullam curae aliquet, pulvinar laoreet aenean ligula montes congue convallis proin litora, pretium accumsan mus libero lobortis nisl ultricies maecenas.

Cohésion Golfje3.png

Together we build a (personal) brand based on your values & tell your story through aesthetics.

IMG_0127.jpg

01

Kick off in Atelier Cohésion

Het programma start met een kick-off in mijn atelier. Samen brengen wij tijdens een uitgebreide brainstormsessie al jouw wensen, dromen, plannen en doelen in kaart. We staan stil bij jouw unieke eigenschappen en jouw waarden.  Wat vind je belangrijk? Waar word je blij van? Wat past écht bij jou? Op welke manier kun jij ondernemen op een manier die echt bij jou past? 

 

We geven samen antwoord op deze vragen. Ook maken we samen een timeline van waar je nu staat, tot over 3 maanden. Wat is een realistische doelstelling in deze periode? En welke stappen horen hierbij?  Kortom; tijdens de kick-off staan wij stil bij wie jij bent en jouw unieke persoonlijkheid. 

02

Positionering & Doelgroep

Als wij in kaart hebben gebracht waar jij voor staat en wat jouw unieke eigenschappen zijn, is het tijd om dit samen te vertalen naar jouw merk. Dus jouw bedrijf. We geven antwoord op de vraag; Hoe positioneer jij jezelf als merk? Samen bepalen we jouw:

  • Kernwaarden

  • Doelgroep

  • Tone of voice

 

Tot slot formuleren we een duidelijke mission statement voor jouw bedrijf. Dit is een korte zin, waardoor iedereen precies weet waar jij voor staat!

VALEN_photo-Macbook-4.jpg
RUBY_Photo_10.jpg

03

Aanbod & Prijzen bepalen

Nu wij weten waar jij én je merk voor staan, is tijd om samen jouw aanbod te formuleren. Of, als je al een aanbod hebt, deze onder de loep te nemen. 

 

Wat zijn slimme keuzes om te maken? Welk aanbod past bij jou en hoe help je jouw ideale klant het beste? En welke tarieven horen hierbij? 

 

Ook kijken we samen ook naar de beste manieren om dit aanbod te verkopen aan jouw ideale klant, zonder dat dit ongemakkelijk voor jou voelt.

04

Contentstrategie

Samen bepalen we de content pijlers van jouw merk. Dit zijn de onderwerpen die bij jou, jouw merk en jouw ideale klant passen. We spreken af: alle content die je maakt past in de (maximaal 6) onderwerpen die jouw doelgroep aanspreekt. Valt het hier niet onder? Dan deel je het niet. Zo behoud je focus.

Vervolgens maken we een contentstrategie per kanaal. Denk aan Instagram, Facebook, Website, Nieuwsbrief, Blog etc.

Content is altijd om ons heen. Geloof mij, er is nooit een gebrek aan content. Je moet het alleen leren te herkennen en vertalen naar jouw doelgroep. Content maken voor jouw bedrijf hoeft niet moeilijk te zijn, trust me.

Een mooi merk neerzetten is één ding. Met dit merk de juiste benaderen en online zichtbaarheid creëren is een tweede. Samen werken wij aan een sterke en overzichtelijke contentstrategie, zodat jij geen uren meer bezig bent met de vraag: "wat zal ik vandaag eens posten?". 

 

We weten waar jij voor staat, waar jouw merk voor staat, wie jouw doelgroep is, wat jouw aanbod is en welke tarieven hierbij horen.

Dus anders gezegd; jij weet waar je merk voor staat en je weet ook voor wie jouw aanbod de perfecte oplossing is, alleen… dit weten zijn nog niet.

05

Visuele Branding & Instagram

Yes! Je hebt een contentstrategie waar je helemaal achterstaat. Nu is het tijd om dit met de wereld te delen. Maar... hoe doe je dit? Welke kleuren en beeldmateriaal gebruik je? Ik geloof in de kracht van de combinatie van tekst en beeld. Inbegrepen in dit traject is daarom een 1-1 sessie met Brandexpert (Elize, van studio Realizable). Zij heeft mijn huisstijl en branding ontworpen en maakt voor jouw merk ook een Brandguide. 

 

De visuele branding kun je zien als de verpakking van jouw merk. Als de verpakking niet aansluit bij wie jouw merk is, dan merk je dit aan jouw resultaten. Het is jouw visitekaartje en het eerste dat jouw ideale klant van jou ziet. Inbegrepen is een complete Brandguide, inclusief logo, huisstijl-kleuren en lettertypes én maar liefst 42 custom-made Instagram templates voor jouw feed en stories die helemaal passen bij jouw merk.

IMG_9583.jpg
IMG_0032.jpg

06

Branding-shoot

Om te vieren dat jij dit gedaan hebt en een goed fundament hebt neergezet voor jouw bedrijf, sluiten we het programma af met een photoshoot met mijn eigen fotograaf: Celine van Studio Cici. Deze photoshoot vindt plaats in mijn atelier. Ik zorg voor een prachtige setting, zodat jij alleen nog maar hoef te stralen! Inbegrepen is:

  • Een 1-1 call met een Fashion Stylist die advies geeft over jouw outfits (t.w.v. €250,-)

  • De locatie (t.w.v. €265,-)

  • Photoshoot met een professionele fotograaf incl. 20 nabewerkte foto’s (t.w.v. €350,-)

 

En natuurlijk proosten wij samen met een bubbeltje of een ander feestelijk drankje. 

 

Let's celebrate you!

Interieurontwerp Heemraadsingel Rotterdam Cohésion

Plan een Cohésion Call met Kirsten om te ontdekken of dit programma aansluit op jouw wensen en waar je nu staat.

Faq

Image by Shot by Cerqueira
1dba24de0b3743f6f84d654de809c5c2.jpg
607ddb8724422cc0e7c9458c3a02b4b9.jpg
bottom of page